Pamić: Mislio sam da možemo više ali nisam razočaran

Pamić: Mislio sam da možemo više ali nisam razočaran

– Trebali smo imati prednost u tome što je Varteks igrao u Kupu ali nismo to rezultatski uspjeli, unatoč tome što smo izgledali dobro na terenu, rekao je nakon utakmice trener Karlovca Igor Pamić.  Mislio je da Karlovac u praktički “desetkovanoj” formaciji može više, ali na terenu se dogodilo da je to bio maksimum.

– Čestitao bih igračima na odigranom drugom poluvremenu, imali smo šanse ali i Varteks. Nemamo mogućnost rotacija i zbog toga nisam razočaran, dodaje trener Karlovca. Varteksov strateg Samir Toplak je, očito zadovoljan bodom u gostima, čestitao svim igračima i dodao kako mora biti zadovoljan s obzirom na rastrčan Karlovac te da je njegova momčad utakmicu odigrala nakon ispadanja u polufinalu Kupa.

Varteks kući odlazi sa zasluženim bodom a karlovačku momčad brinu ozljede ključnih igrača. Kako je rekao Pamić, želi prespavati pa će onda posložiti najbolju, po mogućnosti za Karlovac dobitnu kombinaciju. Sigurno je da Jerneić neće zaigrati u srijedu protiv Zagreba u gostima, a upitan je i prvi golman Sunara koji se danas ozlijedio.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest