Večeras Salsa party i dvije rock svirke

Večeras Salsa party i dvije rock svirke

Odlučite li se večeras na izlazak, najviše zabave ćete pronaći ukoliko ste ljubitelji rock svirke ili, pak, obožavatelji plesa. Nema sumnje kako će i u mnogim drugim caffe barovima biti puno zabave ukoliko ste u dobrom društvu, no što se tiče onih koji večeras nude malo konkretniji program u dva karlovačka prostora možete uživati u rock svirkama. U Edison Buddha baru nastupa skupina Full Monty, a u pivnici Crni mačak bend Black&White. Papa’s bar organizira Salsa party pa će večer biti u znaku plesa.

Ljubiteljima sporta napomena da večeras posljednji domaći susret u ovoj sezoni igraju odbojkašice Karlovca. U 19.45 sati u dvorani ŠSD Mladost dočekuju velikogoričku Volksbank Azenu.

Što se tiče izložbi, imamo tri preporuke: u Galeriji ZILIK izlaže akademska slikarica Iris Bondora Dvornik, u Galeriji Studentskog centra Ratko Jonjić-Jobo pod tematskim naslovom “Sredozemna simfonijica”, a zanimljivu izložbu “U svijetu Massaia”, nastalu na putovanju Planinarskog društva Vrlovka, možete pogledati u Knjižnici za mlade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest