Karlovčani će ponovno plesati u čast “kralja popa”

Karlovčani će ponovno plesati u čast “kralja popa”

Nakon odlično organiziranog i odrađenog “Dance Tribute to Michael Jackson” u Karlovcu, plesni klub Promenada za 25. lipanj najavljuje sličan plesni happening. Naime, 1995. godine u Karlovcu je sniman dio spota za Jacksonovu pjesmu “Earth Song”. Na prvu godišnjicu smrti, 25. lipnja ljubitelji plesa i glazbenog opusa kralja popa ponovno će na karlovačkim ulicama okupiti plesače i slučajne prolaznike.

– Plesat će se jedan dio koreografije od Michael Jacksona iz filma “This is it”. Koraci će biti pojednostavljeni kako bi ih svi mogli dobro izvesti. Izabrat ćemo pjesmu, jedan od njegovih najvećih hitova. Nije bitno da li se bavite plesom ili ne, bitno je da se skupimo u što većem broju i na ulici zabavimo i plešemo u njegovu čast, poručuju u Klubu Promenada. Kako napominju, svaki sudionik dobit će na poklon  bijelu rukavicu – prepoznatljiv znak Michaela Jacksona.

Sve probe će se odvijati cijeli tjedan prije subote 26.6. u Promenada klubu u Draškovićevoj 15 u Karlovcu, te na sam dan događaja za sve one koji dolaze iz drugih gradova.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest