Petak za svirke, subota za ‘buvljak’, festival Indije i sport

Petak za svirke, subota za ‘buvljak’, festival Indije i sport

Nadolazeći vikend nudi nekoliko zanimljivih događaja. Večeras (petak) su na rasporedu dvije svirke. U Edison Buddha baru nakon dužeg vremena ponovno će zasvirati punk bend Made in Taiwan. Njihov koncert počinje u 22 sata, a nakon toga na pozornicu će izaći i svirati do “fajrunta” dečki iz The Chocolate Nipples. Istovremeno, svirku organizira i Caffe bar Mist (kod Učeničkog doma), gdje će posjetitelje zabavljati duo Goc & Jan. DJ Ivann zadužen je za zabavu u Papa’s baru uz Heineken party, Caffe bar Bambi najavljuje odličnu mjuzu uz Karlovačko Happy Day, a Caffe bar Royal priređuje Stock cola party.

Ljubitelji folklora i tradicijske muzike mogli bi večer provesti u Domu OS RH Zrinski, gdje je u 20 sati na rasporedu koncert KUD Sveti Juraj iz Draganića, uz posebne goste – Hrvatski gajdaški orkestar i KUD Cvijet iz Cvetkovića.

U subotu će najaktivniji biti članovi Udruge za kreativni razvoj Domaći, koji s Eko Panom, od 9 do 14 sati na košarkaškom igralištu u Šancu organiziraju sajam rabljenih stvari pod nazivom “Imam, dam, dobro sam”. Pozvani su svi Karlovčani da posjete sajam, razgledaju ponuđeno, ali i sami ponude ono što više neće koristiti, a upotrebljivo je.

Domaći će istovremeno na istoj lokaciji organizirati i pokaznu radionicu “Budi kreativan”, a u 19 sati u njihovim prostorijama u Centru za mlade na Gazi bit će otvorena i izložba s radionice kreative, uz svirku još uvijek bezimenog benda, Karlovčanima poznatog po svirkama četvrtkom u Drmešu.

U 18 sati u Domu OS RH Zrinski održava se Festival Indije u organizaciji udruge Avadhuta. Predviđena je indijska tradicionalna glazba, indijski plesovi, projekcija kratkih filmova i degustacija indijske veggie hrane.

Večernji house party organizira Edison Buddha bar, a za dobro raspoloženje zadužen je DJ Luka T.

Što se tiče sportskih događanja, već u rano subotnje jutro, u 8 sati, u Školskoj sportskoj dvorani Mladost počinje turnir u džudou, a ljubitelji rukometa imat će vrlo zanimljivu večer. U 18 sati prvoligaš Karlovačka banka u 26. kolu Premijer Dukat Prve hrvatske rukometne lige dočekuje momčad Splita, a nakon toga će, s početkom u 20 sati, na parketu biti odigran ženski gradski derbi Druge lige – Zapad, između Karlovac Švarče i Dubovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest