Misno slavlje pjesmom je animirala grupa RiM, a članovi grupe Ružica, Maja i Slavko Nedić svjedočili su svoj vjernički život

Misno slavlje pjesmom je animirala grupa RiM, a pri kraju euharistijskog slavlja članovi grupe Ružica, Maja i Slavko Nedić svjedočili su svoj vjernički život. Slavko Nedić, urednik glazbenog programa na HKR-u, posvjedočio je vjernicima kako ne može odgovoriti zašto vjeruje jer mu je vjera darovana te ju smatra osnovnom potrebom svakog čovjeka. Duhovnom glazbom bavi se već 40 godina, a trenutno svira sa svojim kćerkama, te je posebno zahvalan na svojoj obitelji u kojoj svi nastoje istinski živjeti svoju vjeru, redovito se moliti i graditi dobre međusobne odnose.

Shvatio sam da najbolje što mogu jest ulagati u svoju obitelj, u svoju djecu – pojasnio je Slavko te istaknuo kako se trenutno svetom Josipu moli da njegovim kćerima podari dobre muževe koji će ih voljeti i poštivati.

Ružica Nedić

opisala je vjernicima nastanak pjesme “Život moj si ti” koju je grupa RiM snimila u suradnji s argentinskom pjevačicom Athenas, istaknuvši kako je ta suradnja još jedan dokaz Božjeg djelovanja u njihovom životu, posebno jer je okupila glazbenike sa čak 3 kontinenta. Sa sestrom Majom otpjevala je istoimenu pjesmu što su oduševljeni vjernici nagradili velikim aplauzom.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest