Maturanti slave – povorka i fešta na ŠRC-u

Maturanti slave – povorka i fešta na ŠRC-u

Najluđi dan za sve srednjoškolce karlovački maturanti proslavit će danas tradicionalnom povorkom gradskim ulicama koja će završiti koncertom na ŠRC-u Korana. Maturanti s okupljanjem počinju na Vunskom polju, odakle će oko 19 sati krenuti njihova bučna povorka prema ugostiteljskom objektu Džafer, zatim Radićevom ulicom, Korzom, Domobranskom ulicom  kraj sportske dvorane i preko mosta konačno, oko 20 sati, stići na odredište – ŠRC Korana.

Više od 800 mladića i djevojaka koji će danas proslaviti zadnji dan svoj srednjoškolskog školovanja valjad će ovog puta poštedjeti kiša koja je, nažalost, postala tradicionalna kao i sama maturantska povorka. Glazbeni program i ove godine je složen u duhu za svakog ponešto a najviše za poklonike zabavne glazbe. Na Maturijadi će nastupiti lokalni gažeri “Plava noć”, mlade karlovačke nade “The Rock Keepers” i neumorni zabavljač Jasmin Stavros.

Iako proteklih godina maturanti nisu imali većih ekscesa niti izgreda, na događaju će u pripravnosti biti sve interventne službe: redari, policajci, vatrogasci, djelatnici HMP-a, ronioci te djelatnici Čistoće.

Kiša je bila uzrok odgode plesa maturanata karlovačke Gimnazije koji su još jučer na Trgu bana Jelačića trebali otplesati “salonsko kolo”. Ples kojeg su uvježbavali uz pomoć Plesnog studija 23 stoga će otplesati danas u 14 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest