KA vikend: večeras svirke i nogomet, kiša diktira subotnji program

KA vikend: večeras svirke i nogomet, kiša diktira subotnji program

Novouređeni Caffe bar Bambi na Baniji nastavlja s redovnom vikend ponudom. Večeras će u njihovom prostoru zasvirati dva autorska mlada karlovačka benda – Made in Taiwan, koje smo imali prigodu čuti i na nedavnoj gitarijadi, te Slobodni ulaz, koje će mnogi moći čuti po prvi puta. Svirka počinje u 21 sat.

U Buddha baru, nakon što su zabavljali i mlade Zagrepčane na Norijadi, zasvirat će The Chocolate Nipples, dok je u subotu na rasporedu House party (DJ Luka T.).

Ljubitelji sporta, pogotovo ako im se smiluje vrijeme, večeras mogu uz besplatan ulaz pogledati i utakmicu mladih reprezentacija Hrvatske i Crne Gore, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u Francuskoj. Susret počinje u 19 sati na Stadionu Branka Čavlovića – Čavleka.

U subotu bi se u jutarnjim satima, ukoliko to napokon dopusti vrijeme, trebale održati Proljetne promenade s izložbom četvero mladih karlovačkih fotografa, nastupom benda Hi Society, breakera Promenada kluba i street art performansom.

Spomenimo i kako je Papa’s bar planirao koncert odličnog zagrebačkog funk benda Dusty Grooves, no isti je odgođen zbog obveza članova benda i prebačen na 11. lipnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest