Najčitaniji lokalni portal u Hrvatskoj eZadar.hr slavi tri godine rada

Najčitaniji lokalni portal u Hrvatskoj eZadar.hr slavi tri godine
rada

Najčitaniji zadarski gradski, ali i najčitaniji hrvatski regionalni portal, eZadar.hr danas slavi treću godišnjicu rada. U Muzeju antičkog stakla direktor projekta Mladen Malik iznio je kratki rezime iznimno uspješnog rada u lokalnim, nacionalnim i svjetskim okvirima.

– 21. svibnja 2007. godine u 10 sati službeno je započeto djelovanje portala eZadar. Malena, ali odabrana ekipa entuzijasta svojom vizijom i predanim radom vrlo brzo je pronašla put do svojih čitatelja i postala vjerni informator s najznačajnih događanja u gradu Zadru, županiji, ali i u Hrvatskoj i svijetu. Danas s ponosom možemo reći kako smo obećanje koje smo dali na početku djelovanja i koje je naš moto od prvog dana, a to je da ćemo u svijet poslati “novu sliku Zadra”, dobrim djelom ostvarili’- rekao je direktor Mladen Malik.

Statistički pokazatelji poslovanja vrlo su impresivni: 4,13 milijuna jedinstvenih korisnika iz 201 zemlje svijeta, te više od 40 milijuna pregleda stranica. Od početka 2010. godine eZadar mjesečno pročita prosječno 300 tisućakorisnika u oko 660 tisuća posjeta.

Mala ekipa KAportala, koji je u nepuna dva mjeseca rada čvrsto zasjeo na tron najčitanijeg karlovačkog gradskog sajta, kolegama u Zadru čestita vrijednu obljetnicu i želi još mnogo klikova i poslovnog uspjeha.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest