Vruće u Plaškom: U zgradi Općine potukli se pročelnik i domar

Vruće u Plaškom: U zgradi Općine potukli se pročelnik i domar

Zgrada Općine Plaški jutros je bila poprište verbalnog, a potom i fizičkog obračuna domara škole – bivšeg predsjednika plaščanskog HDZ-a Borisa Sliškovića i pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Slavka Šušnjića.

Kako saznajemo, domar i pročelnik koji se navodno inače ne slažu, potukli su se nakon što je Slišković kod pročelnika došao po ključ od škole. Očito nakupljeni animozitet pretvorio se u svađu a zatim su poletjele i šake. Navodno je uslijed sukoba Slavko Šušnjić čak pao niz stepenice koje su zgradi Općine Plaški prilično strme. Policija je na mjestu događaja izvršila uviđaj i utvrdila da nitko nije teže ozlijeđen.

– Prema zasad prikupljenim informacijama u zgradi Općine Plaški došlo je do verbalnog a potom i fizičkog sukoba između domara Općine i pročelnika. Nitko se nije žalio na teže ozljede, ali će protiv obojice biti podnešene prijave za remećenje javnog reda i mira, izvijestila je PU karlovačka.

Donačelnik Damir Šalov samo nam je potvrdio da se sukob dogodio ali nije mogao govoriti o razlozima ovog obračuna. Kako kaže, na policiji je da utvrdi o čemu se radi. Ovo nije prvi fizički obračun u Plaškom. Prošle godine su se na sličan način obračunali Slišković i Šalov, ali ne u Općini već na sastanku tamošnjeg ogranka HDZ-a.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest