Nesreća autobusa: 32 djece i dva razrednika zadržani u bolnici – VIDEO

Nesreća autobusa: 32 djece i dva razrednika zadržani u bolnici –
VIDEO

Autobus zagrebačkih registracijskih oznaka pun školske djece  sletio je s auto – ceste dvjestotinjak metara prije naplatnih kućica u Karlovcu.

Nesreća se dogodila oko osam sati i po sadašnjim informacijama s mjesta nesreće svih pedesetak djece iz autobusa su ozlijeđeni, većina ih je prošla s ogrebotinama dok je nekoliko teže ozlijeđeno no nitko nije kritično. Od putnika je 32 djece hospitalizirano, kao i dva razrednika. Većina je zadobila natučenja dok je jedna djevojčica dobila potres mozga.

[media id=26 width=420 height=300]

Kako saznajemo, radi se o školskoj ekskurziji djece iz osnovne škole “Juraj Habdelić” iz Velike Gorice, točnije učenicima sedmog razreda koja su putovala prema srednjoj Dalmaciji. Autobus je proletio kroz zaštitnu ogradu koja dijeli dva traka autoceste i preko suprotnog traka sletio u jarak sa strane.  U proletu autobusa oštećen je i jedan osobni automobil koji se našao na cesti a kojeg su pogodili dijelovi ograde.

Nitko u njemu nije ozlijeđen.

Neslužbeno saznajemo da je 61-godišnji vozač u jednom trenutku izgubio svijest i pao na svog suvozača. Izgubio je nadzor nad vozilom pa je sreća u nesreći da autobus nije naletio na drugi automobil i da se nije prevrnuo. Vidno potresen vozač nije želio davati izjave, samo je tiho kazao – Hvala Bogu da nitko nije teže ozlijeđen..Vozač je isto zadržan u bolnici gdje će se napraviti pretrage.

Mjesto nesreće odmah po saznanju je obišao karlovački gradonačelnik Damir Jelić dok policija apelira na roditelje djece da ne dolaze na mjesto događaja već svoju djecu potraže u karlovačkoj Općoj bolnici.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest