Supernova: I ljeti radno vrijeme nedjeljom do 21 sat, uskoro se otvara i Intersport

Supernova: I ljeti radno vrijeme nedjeljom do 21 sat, uskoro se
otvara i Intersport

Prvim tjednom rada trgovačkog centra SUPERNOVA Karlovac mogu biti zadovoljni svi, i management centra, i trgovački lanci koji su 27. svibnja otvorili svoje dućane, ali i brojni Karlovčani koji su, ako je suditi po broju posjetitelja, konačno došli na svoje. Ines Bakić, voditeljica SUPERNOVE Karlovac, vrlo je zadovoljna brojem posjetitelja i prodajom u prvih nekoliko dana.

-Za nas je bilo bitno da zanimanje za Shopping Centar ne bude veliko samo na dan otvorenja, nego da jedinstvena ponuda našeg centra SUPERNOVA u Karlovcu i nakon toga bude zanimljiva i privlačna za posjetitelje. Naravno, Interspar se i u Karlovcu potvrdio kao pravi magnet za kupce, a i ostali zakupnici su zadnjih dana pokazali zašto su popularni i uspješni u međunarodnim okvirima. Mi, kao voditelji centra, kao i većina zakupnika u našem centru, iznimno smo zadovoljni velikim interesom u prvih nekoliko dana od otvorenja. Našim gostima nudimo nešto što u Karlovcu do sada nije bilo moguće i uvjereni smo kako ćemo, s konceptom SUPERNOVA, biti dugoročno vrlo uspješni. S ciljem što veće pristupačnosti i prilagođenosti kupcima, odlučili smo tako da ćemo ovo ljeto za naše posjetitelje raditi i nedjeljom do 21:00 sat – rekla je Ines Bakić.

Roland Stieler, direktor odgovoran za zakup u trgovačkim centrima SUPERNOVA Hrvatska, dodaje kako će se sad sve raspoložive snage usmjeriti na opremanje ostalih trgovina kako bi ih se što prije moglo otvoriti. -Jako smo zadovoljni što je trgovina Intersport u našem Shopping Centru pristala otvoriti svoj dućan na površini od ukupno 700 m2. Sada, kad su svi u prilici vidjeti i doživjeti o kakvom se iznimnom i uspješnom Shopping Centru u Karlovcu radi, moći ćemo privesti kraju i preostale pregovore sa zakupnicima te će i ostale slobodne površine uskoro moći biti otvorene – poručuje Stieler.

Sponzorirani članak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest