Nagrađen karlovački fotograf Dinko Neskusil

Nagrađen karlovački fotograf Dinko Neskusil

Karlovački fotograf Dinko Neskusil je dobio prestižnu nagradu na natječaju za fotografska ostvarenja “Photodays 2010”. Njegova fotografija nagrađena je u kategoriji “priroda”.

Zajedničkim konsenzusom odabrana su tri najuspješnija fotografska ostvarenja u službenim kategorijama u sklopu kojih su proglašeni pobjednici te su im dodijeljene nagrade – novčana nagrada u iznosu od 5000 kuna i službena nagrada ˝”Kadar”. Tu čast su, u njihovim pripadajućim kategorijama, imali: Stanko Abadžić (izdavaštvo), Ivana Hengl (arhitektura), Tom Dubravec (ljudi), Dinko Cepak (multimedija), Mladen Šarić (mrtva priroda), Petra Mrša (akt), Romano Decker i Dejan Kutić (moda), Dinko Neskusil (priroda), Petar Trinajstić (slobodna tema) i Ana Peraica (profesionalni koncept), dok je Antoniju Broniću uručena vanktegorijska nagrada za novinsku fotografiju.

Kćerka pokojnog Renca Kosinožića je u njegovo ime preuzela posebnu nagradu za životno djelo. Izložba s radovima najboljih radova s “Photodays” natječaja obići će sve veće gradove u Hrvatskoj, a početkom iduće godine započeti će novi natječaj za idući, četvrti po redu “Photodays festival”. KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest