Dubovac 2010. – Dječaci izbacili reprezentativce, večeras finale turnira

Dubovac 2010. – Dječaci izbacili reprezentativce, večeras finale
turnira

Posljednja utakmica četvrtfinala noćnog malonogometnog turnira Dubovac 2010. koja je potrajala gotovo do ponoći bila je i pravi šlag na tortu odličnog malonogometnog dana. Mladi igrači, većinom tinejdžeri, iz Caffe bara Dalmatino, odigrali su utakmicu života i iz daljnjeg natjecanja u izvanrednoj utakmici izbacili najvećeg favorita turnira, momčad PGT Glina, za koju nastupaju brojni bivši i sadašnji malonogometni reprezentativci (Morina, Hertl, Novak, Švigir…). Poveo je Dalmatino odmah na početku utakmice sa 2:0, čime su privukli i većinu gledatelja na svoju stranu te do kraja susreta imali podršku kakvu još nije doživjela niti jedna momčad, ne samo na ovom izdanju turnira. Iskusni igrači PGT-a preokrenuli su vrlo brzo na 3:2, no utakmica je i dalje bila puna preokreta, da bi u konačnici završilo 5:5. U produžecima je PGT imao brojne prigode, ali nisu ih iskoristili, a u izvođenju sedmeraca na oduševljenje glasnih navijača Dalmatino je došao do velike pobjede.

U ostalim utakmicama također je bilo puno zanimljivosti. Još jedan karlovački kafić, CB Fran, ušao je u poluzavršnicu nakon produžetaka. Zorkovac je vodio sa 3:1, Fran uspio izjednačiti, a u produžetku i doći do pobjedničkog pogotka.

Vrlo zanimljiv bio je i susret između Mivita i momčadi Lekaj Ruša, a uspješniji su bili Ogulinci rezultatom 2:1. Nešto lakše su prolazak u završni dan izborili jedino igrači Aestetica, koji su sa 3:1 bili bolji od River puba.

Danas je na rasporedu završnica, a evo i rasporeda:

18.00 Mivit (Ogulin) – Aestetic (Zagreb)

19.00 CB Fran – CB Dalmatino

20.00 Ekshibicijski susret

21.00 Utakmica za 3. mjesto

22.00 Finale

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest