Dubovac 2010. – Caffe bar Dalmatino zasluženo osvojio prvo mjesto

Dubovac 2010. – Caffe bar Dalmatino zasluženo osvojio prvo mjesto

Pobjedom Caffe bara Dalmatino završen je 15. noćni malonogometni turnir Dubovac 2010. Momčad koja je u četvrtfinalu stekla velike simpatije publike pobjedom nad izrazitim favoritom PGT Glina, i završnog je dana imala glasnu potporu s tribina, pogotovo u finalu u kojem su se sastali s Pekarom Mivit Ogulin. U neizvjesnom susretu Ogulinci su brzo došli u vodstvo, no Dalmatino je polako okretao tijek igre u svoju korist i početkom drugog dijela vodio sa 3:1. Ipak, s dva brza pogotka Ogulinci su došli do izjednačenja na oduševljenje 10-ak svojih navijača. Na kraju, lijepim pogotkom tri minute prije kraja Dalmatino je ipak zasluženo došao do titule i 1500 eura namijenjenih pobjedniku turnira.

U utakmici za 3. mjesto Caffe bar Fran svladao je zagrebački Aestetic nakon izvođenja sedmeraca sa 2:1.

U polufinalu kasniji finalisti nisu imali većih problema – Dalmatino je u ogledu karlovačkih kafića svladao Fran, a Ogulinci su bili bolji od Zagrepčana: obje utakmice završene su rezultatom 3:1.

Odigran je i revijalni susret u kojem su veterani Dubovca i Borlina svladali veterane NK Karlovca sa 2:1.

Najbolji igrač turnira je Rimac, a najbolji strijelac Kotarski – obojica iz pobjedničke momčadi, dok je nagradu za najboljeg vratara posve zasluženo dobio Miroslav Turkalj iz CB Fran. Fran je dobio i nagradu za fair play budući su u čak dvije utakmice povlačili s terena jednog svog igrača budući su suparničke momčadi imale igrača manje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest