Olimpija u 17 sati igra vrlo važan susret protiv bugarskih “bizona”

Olimpija u 17 sati igra vrlo važan susret protiv bugarskih “bizona”

Kiša je utjecala na treći dan Europskog kupa u baseballu. Jaki pljusak rastjerao je igrače i gledatelje susreta “donjeg doma” ljestvice između mađarskih Szentendre Sleepwalkersa i finskih Espoo Exposa. Kako u baseballu teren mora biti u gotovo savršenom stanju (kako bi se omogućilo normalno odbijanje loptice od terena), nastavak susreta prebačen je tek na 14 sati. Do prekida je bilo neizvjesno, tek 3:2 za Mađare, no stanka im je očito dala i dodatnu motivaciju pa su na kraju lako slavili s uvjerljivih 13:3 i došli do prve pobjede.

Zbog odgode uzrokovane kišom, susret Superfund Wanderersa iz Beča i Lisjaka iz Kranja organizatori su uspjeli hitnim dogovorom prebaciti u Zagreb, gdje će se odigrati u 17 sati.

U isto vrijeme na igralištu Četiri rijeke u Grabriku Olimpija igra vrlo važan susret protiv bugarskih “bizona”, momčadi Buffaloes Blagoevgrad.

I Karlovčani i Bugari nakon dva kola imaju dvije pobjede i pobjeda u ovom susretu karlovačkim bi bejzbolašima gotovo osigurala plasman u subotnje finale.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest