Ivanjski krijes – sutra i preksutra tri koncerta – Kinoklub, Vatra i Connect

Ivanjski krijes – sutra i preksutra tri koncerta – Kinoklub, Vatra
i Connect

Nastavlja se iznimno zanimljiv karlovački lipanj. Nadajmo se kako ovaj mjesec neće biti iznimka te da će nakon vjerojatne već standardne kontinentalne stanke za vrijeme godišnjih odmora i na jesen biti nastavljena vrlo zanimljiva i raznovrsna ponuda. Sutra i preksutra tako nas očekuju tri koncerta.

Prva dva koncerta vezana su uz najdugovječniju i jednu od omiljenih gradskih manifestacija, Ivanjske krijesove, koji će od ove godine napraviti dodatni iskorak prema mladima. Uz ulične nastupe hip-hopera i breakera, žonglere i gutače vatre, posjetitelji će, pogotovo mladi, moći uživati i u dva koncerta. S početkom u 21 sat nastupa jedno od svježijih i zanimljivijih imena pomalo zamrle hrvatske mlade rock scene – zagrebački Kinoklub. Iako ih u brojnim recenzijama u glazbenim časopisima i portalima svrstavaju u pomalo neobičnu “pop-punk” ladicu, mi bismo to ipak nazvali običnim rockom. Iako je bend novo ime na sceni, stekli su već zavidan broj fanova, njihov hit “Za nju” na Youtubeu ima gotovo 130.000 gledanja u svega tri mjeseca, što je doista impozantna brojka.

Kinoklub će zasvirati u 21 sat i svirat će sve do paljenja krijesova i vatrometa, nakon čega će na stejdž izaći virovitička rock skupina Vatra.

Organizator manifestacije je Turistička zajednica grada Karlovca, a sponzor Karlovačka pivovara.

Dan poslije, u četvrtak, na svoje će doći obožavatelji hip-hopa. Koncert u River Pubu održat će vjerojatno najpopularnija domaća skupina tog glazbenog usmjerenja – zagrebački Connect. Uz njih će nastupiti i mladi karlovački hip-hoper D.R.C., a prije i poslije koncerta posjetitelje će zabavljati DJ Independent i DJ Mean25. Organizatori ovog koncerta su Fat Beat radio show i udruga Omada.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest