Splićani uspješniji u prve dvije utakmice finala baseball prvenstva Hrvatske

Splićani uspješniji u prve dvije utakmice finala baseball prvenstva
Hrvatske

Nakon lijepog europskog uspjeha, bejzbolaši karlovačke Olimpije nisu dobro ušli u finalnu seriju za naslov prvaka Hrvatske. Karlovčani brane naslov prvaka (osvojili su ga čak 11 puta), no ove godine Splićani su dosad bili uspješniji, a tako je bilo i na startu finalne serije.

U dvije potpuno drugačije utakmice splitska Nada ostvarila je dvije pobjede i napravila veliki korak prema osvajanju titule prvaka Hrvatske. U prvom susretu, koji su obilježili odlični pitcheri Carlos Tovar (Olimpija) i Ernesto Perreira (Nada), splitski Dominikanac bio je uspješniji od karlovačkog Venecuelanca i Splićani su susret dobili sa 3:0.

Druga utakmica, pak, bila je u znaku napada i izuzetno loših obrana. Štoviše, konačan rezultat za bolje je poznavatelje baseballa gotovo smiješan i inače se događa samo u drugoligaškim susretima – bilo je čak 17:16 za Nadu.

Velika prednost Splićana, no igra se na četiri pobjede i još ništa nije gotovo, pogotovo iz razloga što se sljedeće dvije utakmice igraju u Karlovcu. Susreti su na rasporedu u utorak i srijedu na stadionu Četiri rijeke u Grabriku, s početkom u 17 sati.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest