Gradski hakleri: Novi centar obranio naslov prvaka Ljetne lige

Gradski hakleri: Novi centar obranio naslov prvaka Ljetne lige

Košarkaši iz gradske četvrti Novi centar ostaju najbolji gradski hakleri! U finalnom susretu novog izdanja Ljetne amaterske košarkaške lige svladali su veterane Auto lim laka i tako obranili prošlogodišnji naslov (osvojen pod imenom Arka Global).

U utakmici koja je bila vrlo zanimljiva samo posljednje dvije minute, igrači Novog centra slavili su sa 69:65, iako su gotovo tijekom cijelog susreta vodili s po 10 do 15 koševa razlike. Tek nešto više od dvije i pol minute prije kraja susreta Novi centar je imao prednost od 14 koševa, no tada su potpuno stali i dozvolili “lakerima”, predvođenima preciznim Novakovićem da stignu na minus tri i imaju čak i napad za izjednačenje. U završnici je, ipak, Novi centar bio prisebniji i zasluženo došao do titule.

Treće mjesto osvojili su sve bolji mladi igrači Šanca koji su sa 74:72 svladali najveće razočaranje završnice, momčad Debitantice. Ova momčad, naime, u ligaškom dijelu natjecanja nije zabilježila niti jedan poraz, no kada je bilo najpotrebnije odigrali su najlošije i na kraju su zauzeli tek četvrtu poziciju.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest