Čavlekov turnir U-16: Mladi Karlovčani izgubili od Osijeka 0 – 1

Čavlekov turnir U-16: Mladi Karlovčani izgubili od Osijeka 0 – 1

Utakmicom NK Dinama i slovenskog NK Kopera u Karlovcu, te Cibalie i ZTE iz Mađarske u Dugoj Resi danas je započeo 1. memorijalni međunarodni nogometni turnir za mlađe od 16 godina koji nosi ime legendarnog karlovačkog igrača i trenera Branka Čavlovića – Čavleka. Mladi Dinamovci su nadigrali slovenski Koper 4 – 0, dok je Cibalia bila bolja od gostiju iz Mađarske 3 – 1. U Dugoj Resi je odigrana i utakmica između Rijeke i Željezničara gdje su Riječani slavili 2 – 1 dok domaćin NK Karlovac na prvoj stepenici turnira nije uspio zabilježiti pobjedu. Mladi Karlovčani izgubili su od kolega iz Osijeka 0 – 1.

Mlade nogometne nade osim u Karlovcu i Dugoj Resi u naredna će dva dana igrati i u Ozlju. NK Karlovac je kao organizator turnira odlučio da se utakmice odigraju i u manjim županijskim središtima kako bi se među mladima popularizirala “najvažnija sporedna stvar na svijetu”.

Raspored utakmica do kraja turnira…

Utorak, 29. lipnja

09.30 – Duga Resa: Karlovac – Cibalia (grupa A) 09.30 – Ozalj: Dinamo – Željezničar (grupa B) 10.45 – Duga Resa: ZTE – Osijek (grupa A) 10.45 – Ozalj: Rijeka – Koper (grupa B) 17.30 – Duga Resa: Osijek – Cibalia (grupa A) 17.30 – Ozalj: Dinamo – Rijeka (grupa B) 19.00 – Duga Resa: ZTE – Karlovac (grupa A) 19.00 – Ozalj: Željezničar – Koper (grupa B)

Srijeda, 30. lipnja

09.30 – Karlovac: Susret za 3. mjesto (drugoplasirani A – drugoplasirani B) 11.00 – Karlovac: Susret za 1. mjesto (prvoplasirani A – prvoplasirani B)

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest