Ljetna zabava neće stati ni nakon Dana grada, a ove subote dva velika partija

Ljetna zabava neće stati ni nakon Dana grada, a ove subote dva
velika partija

Iznimno zabavno i sadržajno karlovačko ljeto ove će godine imati i još jedan plus – događanja neće stati nakon 13. srpnja i proslave rođendana našeg grada. Već dugo se u gradu nije događalo toliko urbanih i kulturnih manifestacija, koncerata, festivala, partija, a sve to nastavit će se i tijekom druge polovice srpnja i kolovoza. Mladi su se istinski probudili, nekoliko udruga i pojedinaca radi odlične stvari, a jedino što nad cijelom pričom stoji kao znak pitanja jest hoće li napokon i jesen donijeti pomake u obliku otvaranja adekvatnog klupskog prostora – određenih naznaka da bi se to trebalo dogoditi ima.

Što se tiče ljetnog programa, u središtu zbivanja trebali bi biti terasa Edison Buddha bara i Foginovo kupalište. Na terasi Buddhe svakog petka i subote organizirat će se večernji programi (subotom ujutro i igraonice i mali partiji za klince). Bit će DJ-a, bendova, klapske pjesme, komičara…a na Foginovom se planira prvo izdanje karlovačke vaterpolo lige, natjecanja za klince i one malo starije u “Igrama bez granica”, turniri u odbojci na pijesku, ali i koncerti i partijana.

Dobru najavu zanimljive druge polovice ljeta mladi Karlovčani imat će već predstojećeg vikenda i to upravo na ove dvije lokacije. Točnije, koranski party, LED festival i Nepokoreni grad teaser, održat će se malo više nizvodno, na platou kod turbine – jaka DJ i VJ ekipa (_prototype aka boTek, Naos, Hagee, Dots, VJ Loading Data, VJ MDC). Zabava počinje oko 18 sati.

Na terasi Edison Buddha bara, pak, oko 22.30 počinje Summer party 2010 – za vruće house ritmove zaduženi su dj_IC, DJ Bomba i DJ Luka T.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest