Nogometaši Karlovca za vikend na turniru u Ruščici

Nogometaši Karlovca za vikend na turniru u Ruščici

Kao i prošle godine, nogometaši Karlovca i prije ove sezone će glavnu provjeru imati na tradicionalnom turniru u Ruščici, malom mjestu pokraj Slavonskog Broda. Sastav sudionika gotovo je identičan kao na prošlogodišnjem izdanju turnira – hrvatski predstavnici su prvoligaši Karlovac i vinkovačka Cibalia i, u ulozi domaćina, drugoligaš iz Slavonskog Broda MV Croatia. Novi je samo sudionik iz bosansko-hercegovačke Premijer lige – umjesto sarajevskog Željezničara ove godine nastupa tuzlanska Sloboda.

Upravo s Tuzlacima Karlovac se sastaje u polufinalu, a susret se igra u subotu u 18.30 sati. U nedjelju su na rasporedu susret za 3. mjesto u 16.30 i finale u 18.30 sati, a s kojim suparnikom i u kojem susretu će igrati Karlovac, znat ćemo, naravno, nakon subotnjeg polufinala.

Nakon ovog turnira na kojem se očekuju dvije jače provjere, Karlovčani će do početka sezone (24. srpnja u domaćem susretu protiv zaprešićkog Intera), odigrati još dvije nešto lakše pripremne utakmice. U srijedu, 14. srpnja, na svom će terenu, pod reflektorima, u 20 sati dočekati drugoligaša Rudeš, a u subotu, 17. srpnja, gostovat će kod još jednog drugoligaša – mladinskog Vinogradara.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest