Karlovčani i Splićani uvjerljivi protiv Mađara – u 17 sati prva šansa za finale

Karlovčani i Splićani uvjerljivi protiv Mađara – u 17 sati prva
šansa za finale

Lakše od očekivanog, hrvatski predstavnici na poluzavršnom turniru baseball Interlige u Karlovcu došli su do prvih pobjeda.

Karlovačka Olimpija od samog je početka susreta protiv Szentendre Sleepwalkersa pokazala da je razlika u kvaliteti u ovom trenutku velika – već nakon tri izmjene bilo je 9:0, a do kraja su Karlovčani rutinirano održavali prednost i došli do pobjede rezultatom 14:2.

Splitska Nada također nije imala većih problema u susretu s budimpeštanskom momčadi i pobijedila je sa 10:1.

U 13 sati počeo je susret dvaju mađarskih predstavnika, nakon kojeg će jedna od momčadi napustiti natjecanje. Kako smo već pisali, poluzavršni turnir igra se po sistemu dvostruke eliminacije, odnosno momčad nakon prvog poraza ima šansu još uvijek izboriti plasman na završni turnir, na koji idu dvije momčadi.

Konkretnije, u 17 sati Olimpija i Nada igraju susret za prvog putnika na finalni turnir, a sutra u 11 sati poraženi iz tog susreta i pobjednik današnjeg ogleda mađarskih klubova igraju za drugu “vizu”.

Sutra u 15 sati je na rasporedu i finalna utakmica, koja se igra samo za prestiž jer će obje momčadi već osigurati nastup na završnici.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest