U utorak i srijedu stotine mladih sportaša u Karlovcu na Sportskim igrama mladih

U utorak i srijedu stotine mladih sportaša u Karlovcu na Sportskim
igrama mladih

Grad na četiri rijeke tijekom utorka i srijede bit će domaćin završnih regionalnih natjecanja Sportskih igara mladih 2010. Ovo bez sumnje najmasovnije i najljepše sportsko natjecanje u Hrvatskoj i ove je godine okupilo tisuće i tisuće mladih sportaša i sportašica, a karlovačka natjecanja imaju status poluzavršnice i svi pobjednici i pobjednice steći će pravo nastupa na velikoj završnici u Splitu.

U Karlovcu će se natjecati najbolji mladi sportaši i sportašice iz Karlovačke, Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije i to u ukupno 11 disciplina.

U utorak će se u našem gradu natjecati mladi 1992. godišta – od jutarnjih sati počet će natjecanja u malom nogometu za dečke i djevojke na igralištu kod Sokolskog doma, za rukometaše i rukometašice u Školskoj sportskoj dvorani Mladost, za košarkaše i košarkašice u Šancu te natjecanje u odbojci na pijesku za dečke i djevojke na Foginovom kupalištu.

U srijedu su na rasporedu tri natjecanja za dječake i djevojčice rođene 1995. godine. U muškoj i ženskoj konkurenciji natjecat će se u odbojci na pijesku na Foginovom kupalištu, a dječaci će zaigrati i mali nogomet na igralištu kod Sokolskog doma.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest