Kamp na Mrežnici u subotu postaje nova destinacija za “partijanje”

Kamp na Mrežnici u subotu postaje nova destinacija za “partijanje”

Nakon Starog grada, Korane i Perivoja, nastavlja se sezona velikih ljetnih partija na otvorenom u gradu na četiri rijeke. Kupalište na Mrežnici, točnije kamp na Maloj Švarči postaje nova destinacija za ljetnu zabavu.

Pod nazivom “Summer Electro” partija u subotu će se održati novi House Music party pod otvorenim nebom koji će početi u 23 sata i trajati do prvih zraka sunca u 6 sati ujutro.

Zabava je zagarantirana uz D.J.-e  Thaitoytoma (Psycordia, Liquidnight) Phill Dama (Liquidnight) i M.V.P (independent), a partijat će se uz electro, tribal, tech i progressive house.

Po riječima organizatora, kamp na Mrežnici idealno je mjesto za ljetna druženja tako da poziv nije upućen samo ljubiteljima elektronske glazbe već svima željnim zabave. I ono što je vrlo važno – u recesijsko doba mnoge će razveseliti informacija da je ulaz besplatan.

Oni koji ne mogu dočekati subotu, mogu se s istom ekipom zagrijati već sutra, u Caffe baru Libra na kratkom pre-partiju koji će potrajati od 22 sata do 1 ujutro.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest