Večeras SUMME(R)LECTRO PARTY na Mrežnici, zabava i u Buddha baru

Večeras SUMME(R)LECTRO PARTY na Mrežnici, zabava i u Buddha baru

Večeras se nastavlja sezona velikih ljetnih open-air partija. Nakon Starog grada Dubovca, Korane i perivoja, novi veliki party organizira Liquidnight na kupalištu kod kampa na Mrežnici, na Maloj Švarči. Glazbeni program počinje u 23 sata no svi su pozvani da se do Mrežnice upute i ranije te osvježenje u paklenski vrućim danima pronađu u čistoj i ugodno prohladnoj rijeci.

Na tulumu će DJ Thaitoytom (Psycordia, Liquidnight), DJ Phil Dam (Liquidnight) i DJ M.V.P. (independent) puštati electro, tech, tribal i progressive house. Zabava će potrajati sve do 6 sati ujutro, dakle pripremite se za cjelonoćno partijanje i čekanje prvih zraka sunca u house ritmovima.

Po riječima organizatora, kamp na Mrežnici idealno je mjesto za ljetna druženja tako da poziv nije upućen samo ljubiteljima elektronske glazbe već svima željnim zabave. I ono što je vrlo važno – u recesijsko doba mnoge će dodatno razveseliti informacija da je ulaz besplatan.

Oni koji se ipak ne odluče uputiti do Male Švarče, na klupski house party mogu i u Edison Buddha baru. Zabavljat će ih DJ Luka T. Ujutro je, pak, na terasi Buddha bara već uobičajena dječja igraonica – trajat će do 12 sati.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest