U posljednjoj pripremnoj utakmici Karlovac u Mladini svladao domaćina 2:1

U posljednjoj pripremnoj utakmici Karlovac u Mladini svladao
domaćina 2:1

Nogometaši Karlovca gostovanjem u Mladini kod drugoligaša Vinogradara završili su s odigravanjem pripremnih utakmica za novu prvoligašku sezonu. Po vrlo vrućem i sparnom vremenu svladali su domaćina sa 2:1 pogocima Husića i Novinića.

U mjesec dana Karlovčani su odigrali čak 11 susreta, od čega i jedan službeni (finale županijskog nogometnog kupa) te još dva s malo više natjecateljskog naboja (međunarodni memorijalni turnir “Zvonko Mikolčević” u Ruščici). Zabilježili su sedam pobjeda, dva poraza i jedan neodlučeni rezultat, a još jedan susret okončan je neriješenim rezultatom u 90 minuta da bi karlovački nogometaši izgubili nakon izvođenja jedanaesteraca.

Evo i svih rezultata pripremnog razdoblja:

Finale županijskog nogometnog kupa:

Slunj – Karlovac 0:2 (Musulin, autogol Piršića)

Memorijalni turnir u Ruščici:

Polufinale: Karlovac – Sloboda (Tuzla) 2:1 (Jerneić, Batarelo)

Finale: Karlovac – Cibalia 1:1, 3:5 nakon jedanaesteraca (Šipić, a iz jedanaesteraca Štefančić, Husić i Špišić)

Ostali susreti:

Karlovac – Šibenik 2:1 (Tokić, Ottochian)

Hrvatski dragovoljac – Karlovac 2:1 (Štefančić)

Karlovac – Varteks 0:2

Karlovac – Kupa 7:0 (Šunjerga 3, Sopčić, Divković, Hudorović, Štefančić)

VOŠK – Karlovac 2:7 (Štefančić 4, Paracki, Batarelo, Špišić)

Karlovac – Hrvatska U-19 0:0

Karlovac – Rudeš 2:0 (Novinić, Savić)

Vinogradar – Karlovac 1:2 (Husić, Novinić)

Ukupna gol-razlika je 26:10, a golove su (ne računajući pogotke iz jedanaesteraca u “raspucavanju” s Cibaliom) postigli: Štefančić 6, Šunjerga 3, Novinić i Batarelo po 2 te Musulin, Jerneić, Šipić, Tokić, Ottochian, Sopčić, Divković, Paracki, Špišić, Hudorović, Savić i Husić po 1 pogodak. Tome treba pridodati i autogol Slunjanina Piršića.

Nova prvoligaška sezona počinje sljedeće subote, 24. srpnja, a NK Karlovac u prvom kolu s početkom u 20 sati na Stadionu Branka Čavlovića Čavleka dočekuje momčad Intera iz Zaprešića.

Od ponedjeljka u fan shopu u Kredigsu i Caffe baru Korner počinje prodaja ulaznica za taj susret, kao i godišnjih ulaznica. Cijena ulaznica za susret s Interom je 10 kuna za južnu, 30 za zapadnu i 40 kuna za istočnu tribinu. Kupci godišnjih ulaznica imat će doista zgodan popust, jer će za minimalno 15 utakmica (a zasigurno i više jer će godišnja ulaznica vrijediti i za sve utakmice Hrvatskog nogometnog kupa) trebati izdvojiti točno onoliko koliko bi inače izdvojili za 10 utakmica – dakle, 100 kuna za jug, 300 za zapad i 400 za istok. I ove godine sjeverna tribina bit će namijenjena isključivo gostujućim navijačima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest