Petak i subota u znaku brojnih partija u gradu i okolici

Petak i subota u znaku brojnih partija u gradu i okolici

Sve nas veseli karlovačko ljeto zabavnije i sadržajnije nego što je to bio slučaj posljednjih godina, a još više činjenica da se zabava nastavlja i nakon Dana grada – ranijih godina 13. srpnja zavladala bi sezona godišnjih odmora za gotovo sve klubove i kafiće, no ove se partijanje nastavlja pa i danas i sutra možete odabrati nekoliko zgodnih lokacija za dobru zabavu.

Novost su redovni partiji petkom na Foginovom. Zasad je riječ o laganim i kraćim After Beach partijima, no planira se i poneka veća i duža zabava, no o tom – potom. Kako bilo, zasad će vas svaki petak od 20 do 23 sata zabavljati LED Crew (_prototype, dots i Naos).

Kako je i najavljeno Edison Buddha bar imat će program tijekom cijelog ljeta, a petak je namijenjen laganijem glazbenom programu na terasi i kasnijem partiju u unutrašnjem prostoru bara. Večeras će u 21 sat na terasi zasvirati odlični jazz gitarist Goran Ilić, a od ponoći će vas zabavljati dj_IC i DJ Bomba.

Još jedan u nizu ljetnih partija večeras organizira i Papa’s bar, u kojem će posjetitelje zabavljati DJ Sansei.

Ljubitelje vodke svakako bi mogao privući Vodka party u Kazališnoj kavani.

Subotnji program nudi vrlo zanimljivu mogućnost partijanja od ranih poslijepodnevnih sati pa sve do nedjeljnog jutra. Evo potencijalnog rasporeda: u 13 sati u blizini Karlovca, u Galovićima na Mrežnici, počinje pLEDsnjak In Da Jungle “40 C Edition”. Organizatori su ekipa karlovačkog LED-a i zagrebačkog Concorde Cluba, a za disco i house zvukove zaduženi su _prototype (LED, KA), Savage (Concorde, KŽ) i Kelzo (Concorde, ZG). Party na Mrežnici potrajat će do 22 sata i vrijeme je da se uputite na terasu Buddha bara, gdje se na otvorenom do sitnih sati održava Latino party, uz atraktivne plesačice, litre i litre Mojito koktela i odličnu zabavu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest