Neuspješna “Operacija Zadar” – “Karlovac” u gostima izgubio 2:0

Neuspješna “Operacija Zadar” – “Karlovac” u gostima izgubio 2:0

Nogometaši NK Karlovca nisu se baš proslavili u prvom poluvremenu utakmice u Zadru.  Na “vrući teren” u Stanovima trener Igor Pamić izveo je Sunaru, Karabatića, Golema, Parackog, Barića, Kovačevića, Jerneića, Špišića, Husića, Novinića i Štefančića.

U prvim minutama utakmice “Karlovac” i nije tako loše izgledao no ubrzo su prepustili inicijativu domaćinima koji su potpuno preuzeli kontrolu nad terenom. U 18. minuti odlična akcija Mršića i Terkeša urodila je plodom. Terkeš je savladao Sunaru i doveo Zadar u vodstvo 1:0.

Počelo je drugo poluvrijeme. Umjesto Kovačevića trener Pamić je uveo Batarela dok je Matiju Štefančića zamijenio Pilipović. Karlovčani nisu iskoristili nekoliko izglednih prilika pa su umjesto da izjednače i pokušaju preokrenuti utakmicu u 80. minuti dobili i drugi gol. Strijelac je bio Santini. Do kraja utakmice bilo je još nekoliko prilika s obje strane no Zadrani su ipak mirno priveli susret kraju. Osveta za prošlogodišnju izgubljenu utakmicu s istim rezultatom u Karlovcu je uspjela, dok će Karlovčani novu priliku za osvajanje bodova tražiti kod kuće sljedeće subote. U goste im dolazi novopečeni prvoligaš RNK Split.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest