I karlovački kolovoz bit će prepun događanja – zabavno ljeto se nastavlja

I karlovački kolovoz bit će prepun događanja – zabavno ljeto se
nastavlja

Svakako je ohrabrujuća vijest da brojne akcije za oživljavanje gradske zabavne ponude nisu, kao što je to ranije bio običaj, stale nakon Dana grada. I kolovoz će ponuditi brojne zanimljive događaje, ali i prihvatljivu vikend ponudu.

Tako će svakog petka na Foginovom kupalištu karlovački LED Crew priređivati After Beach Party veselice, tradicionalne ljetne partije petkom ima i Papa’s bar, a Edison Buddha bar svaki će petak i subotu u kolovozu Karlovčanima nuditi svirke i partije. O konkretnijem programu obavještavat ćemo vas svakog vikenda.

Vrlo zanimljiv bit će vikend 21. i 22. kolovoza. Na Kinološkom se održava prvi RocKorana festival, koji će kako mu i ime govori privući prvenstveno ljubitelje rocka, ali i punka i žestoke glazbe, dok će na Foginovom 21. kolovoza na svoje doći ljubitelji elektro zvukova na Summer pulse partyu u organizaciji Udruge Šesta rijeka.

Na Kinološkom će u ta dva dana zasvirati S.A.R.S., Deafness by Noise, Pasi, Igut, Brkovi, One Piece Puzzle, DJ Luna Morado, kao i domaće snage Humanofon, Carl Hunter i Me as well. Moguć je nastup i još nekih bendova.

Na Foginovom će, pak, 21. kolovoza biti održan cjelodnevni program za sve uzraste – ujutro su na rasporedu brojne zabavne igre za mališane, u poslijepodnevnim satima program za sve zainteresirane koji će uključivati sportska i zabavna natjecanja, izbor miss kupališta i slično, a navečer je na redu party na kojem će vas zabavljati DJ Kiki, DJ Ivan Komlinović, te karlovačka ekipa DJ Luka T., dj_IC i DJ Bomba.

U petak, 27. kolovoza počinju 24. karlovački dani piva, a ove godine tih će desetak dana doista svatko moći pronaći nešto za sebe. Uz uobičajenu masovnu veselicu i estradnjake na desnoj obali Korane, na brojnim lokacijama u gradu zanimljive programe nudi Nepokoreni grad, sjajan party očekuje nas na Kinološkom uz Stormfielda (UK), Grzeka i Dnya (Austrija) te karlovačke majstore Dotsa i Kodina, a iako još nije 100% potvrđeno, gotovo je sigurno da će tijekom trajanja Dana piva na Foginovom biti organizirani rock koncerti za one koji domaću estradu baš i ne šmekaju.

Svoj party uskoro će imati i KA Portal, no o tom potom 😉

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest