Munfest 2010. – Bliži se rock spektakl na djeliću netaknute prirode

Munfest 2010. – Bliži se rock spektakl na djeliću netaknute prirode

Mjesec kolovoz nam donosi nova glazbena uzbuđenja a jedno od njih svakako je Munfest koji će biti održan po prvi put na jednom od najljepših mjesta na hrvatskom kontinentu – obali rijeke Mrežnici nedaleko Kejića kod Generalskog Stola. Spoj dobre glazbe, kampiranja u nedirnutoj prirodi i niza sportsko – rekreativnih aktivnosti obilježje je prvog ekološkog rock festivala koji će se dogoditi od 19. do 22. kolovoza. Osim niza popratnih sadržaja – raftinga, vaterpola, ribolova, paintballa, vožnje bicikla i sličnih zanimacija, organizator se prije svega pobrinuo za odličan line – up bendova. Hladno pivo, Rambo Amadeus, Atheist Rap, Talco, Six Pack, Stillness, Postolar Triper, Elemental i mnogi drugi jamstvo su odlične rock zabave koja će u ovom ambijentu jednostavno, tvrde organizatori, biti nešto posebno i nezaboravno.

Uoči ovog glazbenog događaja godine u Karlovačkoj županiji naša reporterska ekipa obišla je poprište festivala i iz prve ruke uvjerila se da, iako pomalo dislocirana, lokacija Munfesta ne može biti loš izbor. “Mun livada” nalazi se nekoliko kilometara uzvodno od Kejića mjesta do kojeg se iz Generalskog Stola može doći bez većih problema biciklom, kanuom ili čamcem.

Kako su Hrvatske željeznice jedan od partnera Festivala najjednostavnije je do Munfesta doći vlakom. Od Generalskog Stola do Festivala bit će organiziran autobus, dok za ovu priliku HŽ svim putnicima posjetiteljima “MUNfest-a” odborava popust u visini 40% od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Odobreni popust koristio bi se na svim relacijama s područja Republike Hrvatske do kolodvora Generalski Stol i natrag. Kako najavljuje organizator, dobrodošli su i bikeri pa će motorima biti dozvoljen dolazak do samog ulaza na MUN livadu gdje je za njih predviđen parking.

KAportal.hr

Detaljnije o događanjima na MUNFESTU možete pročitati ovdje…

Kristalno čisto jezero u krugu festivalskog kampa

Od Do Dnevna Festivalska Fest+Kamp
01.06. 15.07. 80 kn 180 kn 200 kn
16.07 18.08. 100 kn 200 kn 220 kn
19.08. na ulazu 120 kn 230 kn 250 kn
20.08. na ulazu 120 kn 200 kn 230 kn
21.08. na ulazu 120 kn

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest