Brojni sportski susreti u županiji uz Dan pobjede i domovinske zahvalnosti

Brojni sportski susreti u županiji uz Dan pobjede i domovinske
zahvalnosti

Četvrtak, 5. kolovoza, Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, bit će obilježen s nekoliko sportskih turnira na području Karlovačke županije.

Najaktivniji će biti (malo)nogometaši. U 9 sati u Novigradu počinje malonogometni turnir na koji se svi zainteresirani mogu prijaviti do samog početka turnira, a najbolje tri momčadi očekuju pehari i novčane nagrade.

Nogometaši će zaigrati u Krnjaku, gdje će takozvani “trokut-turnir” po sistemu svatko sa svakim odigrati domaći NK Krnjak te NK Draganići i NK Radnik iz Karlovca. Turnir počinje u 11 sati. Ovim turnirom NK Krnjak ujedno će obilježiti i 10. obljetnicu postojanja.

Stolnotenisači će se već tradicionalno okupiti u Generalskom Stolu. Turnir namijenjen svim ljubiteljima ove igre, bez obzira da li su potpuni početnici, amateri ili rekreativci, ili pak imaju i ponešto ozbiljnijeg iskustva, počinje u 9 sati u sali Zadružnog doma.

Recimo i kako će u predvečerje praznika, u srijedu u 18.30, prvoligaš NK Karlovac gostovati u Zvečaju kod momčadi Mrežnice, koja slavi 50 godina postojanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest