KAportal uskoro na planetarno poznatom servisu Nokie – Ovi Store-u

KAportal uskoro na planetarno poznatom servisu Nokie – Ovi Store-u

KAportal.hr i KAŠ online uskoro će osvanuti na planetarno poznatom Nokia Ovi Store-u što će velikom broju posjetitelja koji posjeduju Nokia mobilne telefone omogućiti ultrabrzo pretraživanje naših web stranica.

Aplikaciju za Nokiu su izradili developeri Nokie Adriatic koja se, prepoznavši KAportal kao kvalitetan informativni web magazin, ponudila da na ovaj način pomogne da KAportal bude dostupniji korisnicima njihovih mobilnih telefona.

Aplikacija je gotova a na Nokia Ovi Store bit će uvrštena krajem mjeseca rujna. Kako su objasnili u Nokia Adriaticu, aplikacija će biti dostupna za besplatno preuzimanje na Internet trgovini Nokia Ovi Store https://store.ovi.com/. Naša web stranica će tako  kroz ovu aplikaciju biti dostupna na preko 100 modela Nokia telefona – najvećeg svjetskog proizvođača mobitela.

– Ova aplikacija za vas će biti novi kanal komunikacije s  čitateljima i instrument prikupljanja novih posjetitelja. Funkcionalnost aplikacije je u prenošenju RSS izvora sa Vaše web stranice https://kaportal.hr/feed/, kažu u Nokia Adriaticu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest