NK Karlovac u Zvečaju slavljeniku “utrpao” 12 pogodaka

NK Karlovac u Zvečaju slavljeniku “utrpao” 12 pogodaka

Prvoligaš NK Karlovac uveličao je proslavu 50 godina postojanja NK Mrežnice iz Zvečaja, no nisu imali nimalo milosti za domaće nogometaše. Očito je trenera Pamića razljutila neefikasnost zbog koje je u najmanju ruku u ravnopravnoj igri Karlovac poražen u Zadru, a nadajmo se da je ova utakmica unatoč vrlo slabog suparnika naznaka da su se popravile “nišanske sprave” karlovačkih nogometaša.

Karlovčani su, naime, slavili s čak 12:0. Najefikasniji su, s po tri pogotka, bili Tokić i Miljković (novi igrač na probi, pristigao iz BiH), dva pogotka postigao je Novinić, a po jednom su strijelci bili Štefančić, Ottochian, Batarelo i Kovačević.

U subotu u 20 sati u trećem kolu prvoligaškog natjecanja Karlovčani dočekuju momčad Splita. Nakon tog susreta slijedi gostovanje na Maksimiru kod Dinama, potom u Karlovac dolazi Rijeka, a onda slijedi prvenstvena stanka zbog obveza reprezentacije tijekom koje će na Stadionu Branka Čavlovića Čavleka biti odigrana i humanitarna utakmica Karlovca i prvaka Bosne i Hercegovine, sarajevskog Željezničara.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest