Posudba iz Hajduka: Mario Tičinović stigao u Karlovac za “stan i klopu”!

Posudba iz Hajduka: Mario Tičinović stigao u Karlovac za “stan i
klopu”!

hajduk.hr Jedan od najtalentiranijih mladih hrvatskih nogometaša, 18-godišnji Sinjanin Mario Tičinović, stigao je u NK Karlovac na jednogodišnju posudbu.

Prije dvije godine, sa 16 godina i 10 mjeseci, potpisao je profesionalni ugovor s Hajdukom, postavši tako najmlađi profesionalac splitskog prvoligaša u novijoj povijesti. Ubrzo je postao i najmlađi strijelac Hajduka u službenom europskom nastupu, samo nekoliko dana kasnije zatresavši mrežu malteške Birkirkare.

Tičinović je i član mlade hrvatske reprezentacije U19 koja je nedavno igrala u polufinalu Europskog prvenstva, a u Hajduku je u protekle dvije sezone zabio šest golova, uglavnom ulazeći s klupe. Upravo nezadovoljstvo minutažom vjerojatno je jedan od glavnih razloga za dolazak Tičinovića na posudbu u Karlovac, a kako je osim nogometnih kvaliteta poznat i po pomalo nervoznom ponašanju, bit će zanimljiv odnos njega i trenera Igora Pamića. No, Pamić se dosad pokazao kao sjajan motivator upravo takvih igrača – dovoljno je reći kako su slične prigovore u vinkovačkoj Cibaliji upućivali Edinu Husiću, a Husić je ove godine ponajbolji karlovački prvotimac iznimno primjernog ponašanja.

Ono što je najvažnije, ovaj vrsni igrač dolazi u Karlovac za stan i hranu, a kompletan mjesečni ugovor i dalje je na teretu Hajduka.

Pravo nastupa za NK Karlovac Tičinović ima već u subotu, u susretu 4. kola 1. HNL, kada Karlovčani gostuju na Maksimiru kod zagrebačkog Dinama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest