Čak šesnaest karlovačkih “klinaca” na Svjetskom prvenstvu u kick boxingu

Čak šesnaest karlovačkih “klinaca” na Svjetskom prvenstvu u kick
boxingu

Glavni grad Srbije Beograd od 19. do 26. rujna bit će domaćin 8. juniorskog i 4. kadetskog Svjetskog prvenstva u kick-boxingu, po verziji federacije WAKO. U državnu reprezentaciju pozvano je čak 16 natjecatelja i natjecateljica karlovačkog Kick boxing kluba Tigar, jednog od vodećih hrvatskih klubova u ovom borilačkom sportu.

Nadajmo se da će svi i otputovati na prvenstvo, jer upravo pred ovo veliko natjecanje, hrvatski savez našao se u velikim problemima i aferama, a velik broj vodećih ljudi ovog sporta podnio je ostavke, između ostalog i dugogodišnji izbornik hrvatske kadetske i juniorske reprezentacije te trener i voditelj Tigra, Karlovčanin Zoran Cicvara.

No, vratimo se sportu. Hrvatski reprezentativci, među njima i šesnaest Karlovčana, otputovali su na pripreme u Savudriju, a u Beogradu najavljuju pravu žetvu odličja.

Za reprezentaciju Hrvatske nastupit će sljedeći karlovački borci: Damir Davidovski , Edis Sušić, Mihael Pavlaković, Denis Šiljac, Tin Vučković, Adam Blauhorn, Robert Basara, Davor Šiljac, Marino Štefanac, Lucija Cicvara, Petra Lončar, Petra Miskić, Magdalena Grubić, Matija Žužinjak, Robert Višnjić i Antonio Hodak

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest