Krajem kolovoza očekuje nas i dvodnevni LED festival

Krajem kolovoza očekuje nas i dvodnevni LED festival

Ovogodišnje izuzetno zabavno i sadržajno karlovačko ljeto završava nizom festivala i partija. Uz već najavljene (no, svakako ćemo o njima pisati još) događaje koji nas očekuju 21. i 22. kolovoza – RocKorana fest i Summer Pulse party, te Nepokoreni grad i urbani glazbeni festival na Foginovom koji će trajati tijekom Dana piva – tu je i već tradicionalni LED festival.

U organizaciji Lokalne Elektroničke Defenzive, na prostoru Kinološkog kluba, 27. i 28. kolovoza održat će se dvodnevni festival elektroničke plesne glazbe, s brojnim vrsnim DJ i VJ majstorima.

Uz besplatan ulaz, od 21 sat do 5 sati ujutro u petak 27. kolovoza održava se “Beat svega” večer, na kojoj nastupaju DJ Juice, DJ Funk Guru, DJ Microslav, VJ Marocco, VJ Loading Data i LED ekipa – Naos, Kodin i Dots.

U subotu, u istom vremenskom periodu na rasporedu je “Večer pLEDsnjaka” na kojoj će posjetitelje zabavljati Jogarde, b2b Savage, Examine live, Jolka, FnF5, VJ Loading Data i kao predstavnici LED ekipe – Vedran Božić aka _prototype i Nec.

Ulaz je besplatan obje večeri.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest