Otvoren prvi trgovački centar u Dugoj Resi – NTL otvorio svoja vrata kupcima

Otvoren prvi trgovački centar u Dugoj Resi – NTL otvorio svoja
vrata kupcima

Dugorešani su danas konačno dočekali otvorenje prvog trgovačkog centra u svom gradu. Tri godine je prošlo od plana do otvorenja zdanja Narodnog trgovačkog lanca koja će Dugorešanima uvelike olakšati kupovinu i podići kvalitetu života jer će sve potrebne namirnice moći pronaći na jednom mjestu. Kako je  na otvorenju rekao gradonačelnik Duge Rese Ivan Baršić, ovo je velika stvar za grad posebno jer je trgovački centar niknuo na mjestu gdje se nalazila šikara.

– Mi nismo srušili stare tvorničke pogone da bi izgradili trgovački centar već je šikara pretvorena u vrijedan prostor koji i otvara nova radna mjesta, rekao je Baršić.

Brojnim okupljenim Dugorešanima prigodno se uoči simboličnog rezanja vrpce obratio i direktor NTL-a Martin Evačić. Po njegovim riječima, NTL je trgovački lanac u stopostotnom hrvatskom vlasništvu i po udjelu je drugi u zemlji s devet milijardi kuna godišnjeg prometa.

Novi trgovački centar u Ulici Ljudevita Gaja u Dugoj Resi prostire se na 1.600 četvornih metara i svojim kupcima nudi više od 8.000 kvalitetnih artikala. NTL je na otvorenju kupcima osim povoljne kupovine ponudio vrijedne poklone, dok je svaki stoti kupac imao besplatni shopping.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest