Pamić: Rijeku jako respektiram, ali nije im potrebna bahatost

Pamić: Rijeku jako respektiram, ali nije im potrebna bahatost

Rijeka je odlična momčad, to nije sporno. Dovoljno je reći da njima ne igraju Vukman, Križman i Čejvanović koje bih sutra rado doveo u svoju momčad i s njima pucao na sam vrh lige. Respektiramo ih jako, ali isto tako moram reći da im ne služi baš na čast bahatost s kojom pristupaju ovoj utakmici. Na njihovom mjestu ne bih baš bio tako bahat, jer Karlovac je jaka momčad i to ćemo u subotu i pokazati – kaže trener Karlovca Igor Pamić u najavi subotnjeg prvoligaškog derbija. U Karlovcu gostuje prvoplasirana Rijeka, a utakmicu će izravno prenositi i HTV.

Što se tiče fizičkog, ali i psihološkog stanja momčadi – Pamić je zadovoljan.

– Ako gledamo samo igru, tvrdim da nikada nismo igrali bolje. Ipak, još uvijek me brine realizacija. Stvaramo puno šansi svakom protivniku, stvarali smo ih i Dinamu, stvorit ćemo ih i Rijeci, za to ne brinem. Ali fali nam mirnoće u završnici, to je još uvijek problem. No, jednom se mora otvoriti, pa zašto se ne bi otvorilo već u subotu – kaže Pamić.

Prvih 11 još nisu sigurni, ima nekoliko nepoznanica, a najveća od svih je status vratara Sunare, koji je obnovio ozljedu lakta.

– Vjerujem da će Sunara braniti. Bolje je i mislim da će biti spreman. Ako ne, uskočit će Lovrić. Obrambeni red je poznat: Barić, Karabatić, Juroš i Pilipović. Zatim Kovačević, Paracki i Husić, i naprijed Tičinović, Špišić i Novinić. Ima još kalkulacija, možda starta Jerneić, ovisno o stanju terena možda ćemo upotrijebiti Batarela, ozbiljno me kopka mogućnost da zaigramo sa Stambolijom kojim sam jako zadovoljan – kalkulira karlovački strateg.

Posla oko ove utakmice imat će i PU karlovačka. Samo Armada je najavila dolazak oko 500-600 njihovih pripadnika u grad na četiri rijeke, a očekuje se i dosta običnih simpatizera.

Utakmica se igra u subotu, s početkom u 20.15.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest