Mladom karlovačkom bubnjaru stipendija za usavršavanje u New Yorku

Mladom karlovačkom bubnjaru stipendija za usavršavanje u New Yorku

Izvrsni mladi karlovački bubnjar, član mladog jazz benda Bel, dobitnik je najvrijednije nagrade na “Susretima bubnjara Istoka i Zapada”, koji se tradicionalno održavaju u malom istarskom mjestu Grožnjanu. O kakvom je skupu eminentnih glazbenika riječ dovoljno govori činjenica da su se i ove godine u Grožnjanu okupili bubnjari iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Austrije, Srbije i Mađarske, a među njima i već poznata imena glazbene scene, poput Jana Ivelića, dugogodišnjeg bubnjara TBF-a, Damira Šomena koji je nezaobilazno ime hrvatske rock scene, itd.

Predavači nisu bili ništa manje atraktivni – naprotiv! Mike Mangini, bubnjar benda Extreme, koji slovi za najbržeg bubnjara svijeta, te Matt Thompson, bubnjar King Diamonda i jedan od najboljih bubnjara u SAD-u.

U završnom natjecanju pet bubnjara, Mario Klarić osvojio je najprestižniju nagradu, zajedno s Varaždincem Sašom Mačekom, članom benda Voodoo Lizzards. Oni će otputovati na jednomjesečno usavršavanje u jednoj od najpoznatijih bubnjarskih škola na svijetu, smještenoj u srcu Manhattana.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest