U opuštenoj atmosferi dodijeljene “plave zastave” najboljim kupalištima

U opuštenoj atmosferi dodijeljene “plave zastave” najboljim
kupalištima

Na Foginovom kupalištu u Karlovcu u opuštenoj atmosferi dodijeljene su “plave zastave” NAJkupalištima Karlovačke županije. U ime Grada Karlovca priznanje KAportal-a i pokrovitelja akcije ocjenjivanja kupališta – Karlovačke pivovare zastavu je primio v. d. pročelnika Goran Jakšić, dok će zastava koja simbolizira plivača i karlovačke četiri rijeke zavijoriti i na “Otoku ljubavi” na Mrežnici kod Belavića – kupalištu koje je pobijedilo po glasovima žirija. Novouređeno Foginovo najpopularnije je kupalište među čitateljima KAportal-a. U našoj anketi dobilo je najviše glasova.

– Građani su se vratili na Foginovo kupalište i našu Koranu. Međutim, ovdje nećemo stati već ćemo nastaviti s uređenjem ostalih kupališta na Korani u centru grada, rekao je Jakšić i dobio pljesak odobravanja brojnih kupača koji su i ovog vrućeg ljetnog dana svoje slobodno vrijeme odlučili provesti na plaži.

– Počašćeni smo ovim priznanjem posebno jer je ovo prva godina od uređenja “Otoka ljubavi” i našeg ugostiteljskog objekta, rekla je Franka Spudić koja sa suprugom vodi kafić na najljepšoj riječnoj destinaciji u Karlovačkoj županiji.

Fešta KAportala i Karlovačkog nastavljena je uz DJ program za kojeg je zadužen kolumnist KAportal-a Tihomir Ivka dok je program vodila nova uzdanica našeg novinarskog tima Darko Lisac. Uz promotivno točenje Karlovačkog piva, DJ program nastavljaju mladi DJ-i po odabiru udruge “Poluga”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest