Večeras nogometni derbi – u Karlovcu gostuje drugoplasirana Rijeka

Večeras nogometni derbi – u Karlovcu gostuje drugoplasirana Rijeka

Vrlo zanimljiva nogometna predstava večeras će se odvijati na stadionu Branka Čavlovića Čavleka. Već u petom kolu nove prvoligaške sezone pokraj Korane se igra pravi mali derbi – u Karlovcu, koji na svom terenu još nije primio pogodak, gostuje drugoplasirana Rijeka (s istim brojem bodova kao prvoplasirani Hajduk). U gradu na četiri rijeke vlada ogroman interes za utakmicu, a isto je i u gradu na Rječini, iz kojeg je najavljen dolazak čak 500 navijača.

Nakon odlične igre, ali i poraza u Maksimiru, Karlovčani su odlučni da nastave tradiciju nepobjedivosti na svom terenu i definitivno se učvrste u gornjem dijelu ljestvice, a Riječani na krilima sjajnog starta već maštaju i o mogućoj borbi za naslov.

Utakmicu će prenositi i Hrvatska televizija, s početkom u 20.15 na drugom programu, a navijači Karlovca nadaju se kako će i sve ostalo biti kao i prošle sezone. Naime, prošle godine HTV je također prenosio susret Karlovca i Rijeke, a Karlovčani su slavili sa 2:0.

Dodatnu zanimljivost i draž ovom susretu daju i brojne igračke interakcije između ova dva kluba – u Rijeci je donedavno igrao Alen Pamić, sin trenera Karlovca Igora Pamića, a Zvonko Pamić započeo je sjajnu karijeru u Karlovcu, igrajući kao posuđeni Rijekin igrač! U Karlovcu je dugo igrao i Križman, a nije tajna da bi ga Karlovčani ponovno voljeli vidjeti u svojim redovima, kao i Rijekinog stopera Čejvanovića, koji je navodno i vrlo blizu dolasku u grad na četiri rijeke. S druge strane, u Rijeku je iz NK Karlovca u ovogodišnjem prijelaznom roku prešao Neven Vukman. U svakom slučaju, nećete pogriješiti provedete li večer na karlovačkom stadionu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest