Tijekom Dana piva na Foginovom koncerti rock, punk i metal bendova

Tijekom Dana piva na Foginovom koncerti rock, punk i metal bendova

U organizaciji udruge Šesta rijeka, tvrtke Zvijezda d.o.o. i Grada Karlovca, a uz podršku Studija 8 i Kluba navijača Gademz, na Foginovom kupalištu tijekom trajanja 24. karlovačkih Dana piva održavat će se cjelodnevni programi za sve generacije.

U jutarnjim ili ranim poslijepodnevnim satima na rasporedu su dječje igraonice i radionice za najmlađe Karlovčane i Karlovčanke.

U kasnijim poslijepodnevnim satima predviđen je raznovrstan program – uz lagani glazbeni program (nastupi klapa i akustične svirke), bit će rekreacije (aerobik, zumba, ples), zabave (karaoke) i natjecanja (turnir u beli…).

U večernjim satima na rasporedu su koncerti rock, punk i metal bendova te DJ-a. Tijekom narednih desetak dana svirat će zagrebački bendovi ThroatTwister, Godlike, Underdust, Shoot me Wendy, zadarski Rewolti, zagrebačko/karlovački Dukes of Hazzard, dugoreški Speed limit i Mondo bizarro te karlovački We Meet Again For The First Time, The Chocolate Nipples, The Rock Keepers, Dado i kajdanke, Eclipse of Time, Duhovna pastva, Deph i Made in Taiwan. Traju pregovori s još nekim bendovima (Kinoklub, Me as well…). Svake večeri nakon koncerata će slijediti after party uz DJ-e.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest