“Karlovac” poražen u Varaždinu – domaći dobili 1:0 (0:0)

“Karlovac” poražen u Varaždinu – domaći dobili 1:0 (0:0)

Na Gradskom stadionu u Varaždinu igra se susret 6. kola 1. HNL između Varaždina i Karlovca. S puno problema Karlovčani ulaze u ovaj susret – vratar Sunara ipak nije bio potpuno spreman i po prvi puta među vratnicama bit će Lovrić. Špišić ne igra zbog tri žuta kartona, a unatoč ozljedi u prvih 11 zaigrat će Husić. Barić i Pilipović su na terenu, no prema posljednjim neslužbenim informacijama ovo je gotovo sigurno za obojicu posljednji nastup za “plavobijele” – Barić će u Belgiju, a Pilipović u Tursku.

Sastav NK Karlovca: Lovrić, Barić, Karabatić, Juroš, Pilipović, Paracki, Batarelo, Husić, Kovačević, Ottochian, Tičinović.

Nakon prvih 45 minuta po vrlo lošem vremenu, uz jaku kišu, rezultat je 0:0. Varaždinci su imali laganu dominaciju, obje momčadi imale su nekoliko poluprilika i rezultat je sasvim realan za viđeno u prvom dijelu. Igra se pred oko 1500 gledatelja, White Stonesi i dalje bojkotiraju zbog promjene imena kluba, ali tu i tamo su se oglasili sa Zapada, dok je 30-ak Gademza, mokrih do kože, na Jugu glasno bodrilo Karlovčane svih 45 minuta.

I u drugom dijelu nastavilo se istim ritmom, a u 67. minuti Varaždinci su poveli. Slobodan udarac neobranjivo je izveo Brezovec. Do kraja susreta stiskali su Karlovčani, imali par dobrih udaraca (Špišić, Štefančić i Juroš), no nisu uspjeli zatresti mrežu domaćeg vratara.

U prvenstvu sada slijedi dvotjedna stanka i to je prigoda da se momčad dobro pripremi za sada izuzetno važan ogled 7. kola protiv Hrvatskog dragovoljca, koji se igra u Karlovcu, 11. rujna.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest