Švegar: Umjesto razboritih gospodara, Karlovac vode “pijani seoski varalice”

Švegar: Umjesto razboritih gospodara, Karlovac vode “pijani seoski
varalice”

Ukoliko HDZ ostane na vlasti, nama i našoj djeci ne preostaje ništa nego da za Hrvatsku upalimo svijeće kao što smo neki dan upalili za Vukovar, rekao je na današnjoj tiskovnoj konferenciji mladi predsjednik karlovačkog HSP-a Domagoj Švegar, koji se s kolegama Vedranom Puškarićem i Anom Lokner oštro obrušio na vladajuću stranku.

– Još prije tri mjeseca upozoravali smo da je provedeno brendiranje Grada novac bačen u vjetar. Stoga nam je žao što nitko iz Grada nije smogao snage i ispričati se građanima. Nakon nalaza revizije jasno je da će netko za takve postupke morati odgovarati, osvrnuo se Švegar na probleme na koje su gradsku upravu upozorili revizori. Kako kaže, HDZ je doktorirao na temu kako otkriti rupe u zakonu, preliti novac i objavljivati natječaje u tiskovinama koje čitaju samo HDZ-ovi klijenti dok je, po Švegaru, općepoznato da je za sva zapošljavanja potrebna članska iskaznica vladajuće stranke.

– Mi u HSP-u živimo i radimo za Karlovac i Hrvatsku dok HDZ-ovci žive od Karlovca i Hrvatske. Ljudi koji vode Karlovac ponašaju se poput pijanih seoskih varalica a ne razboriti gospodari, zaključio je Švegar.

Njegov stranački kolega Vedran Puškarić kazao je da se karlovački HSP još bori s duhovima prošlosti. Misli na etiketu i povezivanje s ustaštvom ali i loše dosadašnje vodstvo. Kako se nadovezao Švegar, za razliku od Milčića koji je govorio da za novinare vježba boks i streljaštvo, novo vodstvo HSP će stranku voditi na kulturan i civiliziran način.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest