Perković na braniku “urbanog Karlovca” – osudio cajke na Danima piva

Perković na braniku “urbanog Karlovca” – osudio cajke na Danima
piva

Turbo – folk, cajke i narodna glazba koju izvode oni koji su veličali ratne zločine počinjene u Hrvatskoj realnost je 24. Dana piva. Pitanje je je li želimo takve dane piva ili oni moraju postati pravi brend grada Karlovca, rekao je na današnjoj sjednici predsjednik Mladeži HDZ-a kojeg je, osim cajki u šatoru nasuprot centralne pozornice, zasmetao i ovakav glazbeni ukus voditelja ugostiteljskog objekta “Plavo – bijeli”.

– U drvenom objektu nad kojim piše ugostiteljski obrt “Plavo – bijeli” a ispod je istaknut časni dres našeg NK Karlovca isto gromoglasno udara turbo – folk. Prije smo imali šator u kojem je za mlade bio organiziran house i techno program a sada toga nema. Umjesto toga u šatoru s narodnom glazbom bez problema se mladima toči alkohol, zamjerio je Perković ovakav glazbeni ukus i organizatoru NK Karlovcu koji drži spomenuti objekt.

Perković je i s govornice gradske vijećnice još jednom uputio na općepoznatu dilemu koja već godinama prati karlovačku pivarijadu. Hoćemo li urbanu manifestaciju poput Špancirfesta ili seoski vašar?

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest