Program današnjih zbivanja na Four river festivalu i Filmskoj reviji mladeži

Program današnjih zbivanja na Four river festivalu i Filmskoj
reviji mladeži

Od danas do nedjelje Karlovac je domaćin 15. filmske revije mladeži i 3. Four river film festivala. U Zorin domu, Knjižnici za mlade i na Starom gradu Dubovcu održat će se niz zanimljivih programa, a mi ćemo vas iz dana u dan informirati o rasporedu zbivanja.

Danas program počinje već u 12 ujutro projekcijom odličnog dječjeg filma “Tajna starog tavana”. U 18 sati moći ćete saznati više o nekim drugim hrvatskim i međunarodnim festivalima filma mladih, a bit će i projekcija s festivala Electric December, Vafi i filmskih radionica u Kraljevici.

Svečano otvaranje festivala je u 20 sati, a odmah potom uslijedit će i prva festivalska projekcija – večeras ćete moći vidjeti filmove iz Hrvatske, Velike Britanije, Libanona, Slovenije, Srbije, Danske i Južne Koreje.

Nakon filmova, oko 22.30, ispred Zorin doma ako dozvoli vrijeme, a unutra ako vrijeme bude loše, zasvirat će mladi punk-rock bend Made in Taiwan.

Treba naglasiti i da je ulaz na sva događanja besplatan!

Raspored za danas:

12.00 Gradsko kazalište Zorin dom, “Filmski 5+”: “Tajna starog tavana”

18.00 Knjižnica za mlade: Predstavljanje festivala Electric December, Vafi i Filmskih radionica za djecu i mladež u Kraljevici

20.00 Gradsko kazalište Zorin dom: Svečano otvaranje 15. filmske revije mladeži i 3. Four river film festivala

21.00 Gradsko kazalište Zorin dom: Prva festivalska projekcija (Hrvatska, UK, Libanon, Srbija, Slovenija, Danska, Južna Koreja)

22.30 Gradsko kazalište Zorin dom: koncert Made in Taiwan

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest