Predsjednik Josipović ne isključuje mogućnost kupnje vikendice u Kamanju

Predsjednik Josipović ne isključuje mogućnost kupnje vikendice u
Kamanju

Predsjednik Ivo Josipović ne isključuje mogućnost da poput svojeg bivšeg stranačkog kolege, pokojnog Ivice Račana, kupi vikendicu u idiličnom kamanjskom kraju.

– Nisam o tom još konkretno razmišljao. U ovom trenutku baš i nemam vremena, no to bi svakako preporučio svima koji imaju malo ambicije i novca. Ovaj je kraj stvarno prekrasan – rekao je predsjednik koji je danas poslijepodne gostovao na svečanoj proslavi Dana Općine Kamanje.

Novinarima je uoči početka svečane sjednice Općinskog vijeća pojasnio svoj stav o mogućnosti da Hrvatska potraži pomoć MMF-a.

– Ništa na svijetu nije besplatno, pa tako ni pomoć MMF-a. Treba prvo vidjeti koje bi bile eventualne prednosti, a moramo vidjeti i je li nam MMF potreban kao “watchdog”, kao tijelo koje ce nas siliti da činimo reformske poteze. Takvi potezi nisu uvijek lagani, ali moramo imati snage da ih učinimo – dodao je predsjednik, koji je uvjeren da će poslije provedbe reformi Hrvatska ponovno skočiti na ljestvici konkurentnosti na kojoj je upravo ponovno pala.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest