Nove rošade u NO: Turković u Čistoći, Mandić u Tjedniku, a Jurković u Vrtiću

Nove rošade u NO: Turković u Čistoći, Mandić u Tjedniku, a Jurković
u Vrtiću

Osim u gradskoj upravi kojoj je ovog ljeta promijenjeno ustrojstvo, živo je u proteklom periodu bilo i u vrhu nekoliko tvrtki u vlasništvu Grada, u čijim je nadzornim odborima došlo do nekoliko značajnih rošada.

Najvažniji potez vezan je za dovršetak političke eutanazije dr. Željka Gojšića, donedavno moćnog HDZ-ovca koji je u svibnju podnio ostavke na dužnosti predsjednika Gradskog vijeća te dopredsjednika karlovačkog HDZ-a. U Nadzorni odbor gradske Čistoće umjesto njega je imenovan Stjepan Turković, koji je da stvar bude zanimljivija, direktno “kumovao” Gojšićevom odlasku iz politike. On je, da podsjetimo, uslijedio nakon javnog sukoba ove dvojice na sjednici Gradskog vijeća.

Gojšić je smijenjen i iz Nadzornog odbora tvrtke “Hostel Karlovac”. U njega je, prema novoj odluci, zasjeo dugogodišnji HDZ-ov vijećnik Vjekoslav Hlaj.

Turković je, pak, napustio mjesto u Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Karlovac, gdje ga je zamijenila predsjednica Kluba vijećnika HDZ-a Daliborka Jurković. Ona je dosad bila na čelu Nadzornog odbora Karlovačkog tjednika, medijske kuće u kojoj je prije odlaska u politiku radila kao novinarka i urednica. Umjesto nje je tamo za glavnog nadzornika po novoj odluci postavljen HDZ-ov ravnatelj Gimnazije Damir Mandić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest