Izuzetno važni bodovi – Karlovac svladao Slaven Belupo 1:0!

Izuzetno važni bodovi – Karlovac svladao Slaven Belupo 1:0!

U izuzetno teškoj i tvrdoj utakmici, odigranoj po vrlo hladnom i kišovitom vremenu, nogometaši Karlovca došli su do iznimno važne pobjede i svladali Slaven Belupo rezultatom 1:0.

Oko tisuću promrzlih gledatelja, možda i nešto manje, nije gledalo lijepu utakmicu. Bio je ovo jedan od susreta koji će se brzo zaboraviti što se tiče same igre, jer očito je da je važnost rezultata bila ispred lijepih poteza i razigranosti. Ipak, 70-ak minuta prave rovovske bitke nije smanjilo oduševljenje navijača nakon što je u 70. minuti nakon ubačaja Kovačevića iz kornera Čejvanović neobranjivo zatresao mrežu gostiju.

Živnuli su i gledatelji i igrači obje momčadi, do kraja susreta gledali smo ljepši i zanimljiviji nogomet, a na sreću domaćih rezultat se više nije mijenjao.

Ova tri boda doista su od velike važnosti za “plavo-bijele” – prije dva kola bili su na zabrinjavajućem i opasnom 12. mjestu, a sada su na znatno mirnijoj sedmoj poziciji. Uz to, pobjeda protiv jake momčadi kao što je Slaven Belupo vrlo je bitna za dodatni rast samopouzdanja, pred dosta neugodnu seriju koja Karlovčane očekuje u naredna dva kola – sljedećeg vikenda gostuju u Vinkovcima kod Cibalije, a potom će na svom travnjaku dočekati splitski Hajduk (tu utakmicu izravno će prenositi HTV).

No, već u utorak Karlovčani će, nadajmo se po puno ljepšem i ugodnijem vremenu, odraditi i obvezu u Hrvatskom nogometnom kupu. S početkom u 18 sati, na Čavlekovom stadionu u 1/16 finala kupa dočekuju kutinsku Moslavinu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest