“Opća opasnost” u Kamanju – KAportal dijeli 3 paketa po dvije ulaznice za koncert

“Opća opasnost” u Kamanju – KAportal dijeli 3 paketa po dvije
ulaznice za koncert

KAportal i Udruga mladih 90-e iz Kamanja poklanjaju tri paketa po dvije ulaznice za sutrašnji koncert grupe “Opća opasnost” koji će se održati u Domu kulture u Kamanju. Dobitnik možete postati vrlo jednostavno samo pošaljite mail na adresu redakcija@kaportal.hr sa sadržajem “želim ići na koncert Opće opasnosti”. Prva tri čitatelja koja nam se jave bit će uvrštena na listu za besplatan ulaz na koncert. Obavezno u mailu navesti ime i prezime.

Po tvrdnjama organizatora, koncert će biti prava atrakcija. Naime, nakon izvrsnog singla “Uzalud sunce sja”, koji je označio povratak na glazbenu scenu grupe “Opća opasnost”, dolazi mini turneja kao najava izlaska novog albuma. U sklopu turneje “Opća opasnost” dolazi u Kamanje u Dom kulture. Grupa je osnovana 1992.g. i do sada je izdala 4 studijska albuma, a prošle godine su objavili svoj prvi “The best of” album. Na ovoj mini turneji u 9 rokerskih gradova promovirati će i nove pjesme sa skorašnjeg albuma koji izlazi do kraja 2010.g. Rasprodani koncerti Opće opasnosti unazad godinu dana najbolje pokazuju kako je rock glazba ponovno u modi, a izniman vokal kakav je Pero Galić odlično zna prenijeti energiju i emocije sa pjesmama koji su pravi rock klasici: Uzalud sunce sja, Jednom kad noć, Treba mi nešto jače od sna, Srce zna, Mjesečar, Nisam rođen pod sretnim zvijezdama, Doktore, 3 rijeke, Nebeski znak.

Ako ne uspijete dobiti ulaznice putem KAportala, organizator daje mogućnost da se ulaznice rezerviraju putem mobitela, facebook grupe Udruge mladih 90-e Za rezervaciju i kupnju karata se možete javiti na facebook profil Udruge,broj mobitela 098/9386-256 ili ih kupiti u Mozaiku u Karlovcu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest